nyttig glass på riktigt! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

nyttig glass på riktigt!

bananjordnötssmörglassbjglassbjglass2

Hej på er igen! För en stund sedan gjorde jag den här underbart goda glassen som efterätt till mig och mamma. Den är superenekel och så himla god så ni bara måste testa detta!

Så hur gör man då? För en portion behöver du en frusen banan och önskad mängd jordnötssmör (den nyttiga varianten som bara innehåller jordnötter, lite salt och inget annat!). Tina bananen nån minut och mixa den sedan med jordnötssmöret till en krämig smet. Jag hade 1 msk jordnötssmör men nu vet jag till nästa gång att det räcker med bara en halv. Lägg upp i glas och toppa med något om du vill, Jag toppade med färska hallon som jag plockade tidigare ikväll! 

En portion innehåller bara 133 kalorier, en perfekt och nyttig efterrätt helt enkelt! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats