second legday of the week | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

second legday of the week

Hej på er!

Idag blev det ett minst sagt lyckat benpass på gymmet, körde på så hårt jag kunde med basövningar som deadlifts, squats, splitsquats, benpress, legextensions m.fl. Kändes rejält i benen och jag skakade hela jag när jag skulle avsluta med lite stretch. Hoppas att känna av allt jobb imorgon! Ikväll har mamma haft födelsedagsfest och jag har packat nästan fördigt nu. Jag vet att jag har skrivit flera dagar här på bloggen att jag skulle börja packa men har hela tiden skjutit på det och började idag hahah. Bra där! Lite stress blev det men nu är det bara lite kvar. Känns konstigt att plocka fram alla sommarklänningar, shorts och flipflops så här års men på lördag är jag framme och det är sommar för oss! 🙂 Ska bli underbart. 

Jag har kollat och det ska finnas wifi i lägenheten på hotellet så jag kan uppdatera när jag är iväg, åtminstone något/några inlägg per dag ska jag jobba på! Har förberett en hel del mer välskriva inlägg om motivation, hemmaträning, nyttiga snacks och annat så att jag ska kunna hålla igång som vanligt 🙂 Systemkameran är självklart med så att jag kan uppdatera er med träningsbilder från stranden, staden och såklart från gymmet! Nu måste jag packa det sista innan jag ska lägga mig för att gå upp vid halv 6 imorgon. Måste hinna känna efter så att jag har allt för direkt efter skolan tar vi tåget till Köpenhamn. Sov gott så hörs vi imorgon, jag hoppas på bra wifi på tåget så att jag kan uppdatera massor.

Kramar Molly

squatcollage

Postworkout snack på väg hem blev en proteinbar och ett äpple.  

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats