Goodlife "coconut dream" recension | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Goodlife “coconut dream” recension

coconutboxcoconutbox2coconutbox3

Information för smaken “Coconut Dream”

206 kcal per bar, 50 g 

15 g protein/bar

Baserade på mjölkprotein

Kostar 12 kr st eller 139 kr för en box med 15 st hos Gymgrossisten

coconutbar

Omdöme:

Jag har testat Goodlife proteinbars i smaken coconut dream från Star Nutrition. Baren är perfekt både som mellanmål och som snabb energi innan träningen eller snabb återhämtning efteråt. Den innehåller en del socker men är däremot hetl fri från transfett vilket är jättebra. Dessa har blivit utnämnda till “Bar of the year” både 2012 och 2013, är även testvinnare av bar med bästa smak i Body Magazine och är absolut värd sina placeringar! 

Smak och konsistens:

“Coconut dream” är knaprig, mjuk och har en len otroligt god smak. Jag älskar kokos på och i allt så detta är verkligen en bar som faller mig i smaken! Den har den bästa konsistensen jag testat än så länge. Det knapriga ger det där lilla extra och den är samtidigt lagom mättande med ett lagon energiinnehåll. 

Betyg: 5/5

Jag älskar äverlag Goodlife barsen och har än så länge testat “Nutty Peanut”, “Chocolate Fantasy”, “Mint Temptation”, “Blueberry Delight” och “Caramel Coco”. Mina favoriter är helt klart “Nutty Peanut” och “Coconut Dream”, lika underbar och goda! Goodlife har bättre konsistens än de flesta bars och ingen smak gör dig besviken. Det ända jag hade velat ändra på är att även “Coconut Dream” är chokladtäckta, jag gillar mest proteinbars utan chokladöverdrag då det gör dem mindre lika vanligt “godis”, men annars är dessa ändå framför allt smakrika, helt underbara och smarta att ha med i väskan för att få i sig något snabbt direkt efter ett pass. Perfekt alternativ för de som inte vill dricka sitt proteinpulver utan få i sig tillräckligt med protein på annat sätt! 

Jag bara måste testa den sista smaken “Crispy gingerbread Cookie”, verkar sjuuukt god! 😉

Ni hittar alla smaker hos Gymgrossisten per styck HÄR och i box HÄR! 

bars

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats