vanilla white chocolate & hallon proteinglass | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

vanilla white chocolate & hallon proteinglass

 

Ikväll testade jag att göra egen proteinglass som blev riktigt god! Jag gjorde vanligt fluff som jag sedan satte in i frysen i en halvtimme. Glömmer alltid bort hur mättande det är typ hahah, halva skålen är max av vad jag får i mig! 

fluffbilder

150 g frysta bär som t.ex hallon

1 dl ljummet vatten

1/2 skopa (15 g) One Whey Vanilla White Chocolate

Gör så här:

Tänk på att hallon måste vara frysta när du gör fluffet! Krossa hallonen och tillsätt proteinpulvret och vattnet. Vispa med elvisp. Ju längre du vispar ju fluffigare blir det! Häll upp i en skål och ät som det är eller ställ in det i frysen i allra minst 30 minuter för att det ska få samma konsistens som glass. Helst ska det stå ca en timme för att bli fryst rakt igenom. 

Proteinfluff är smart om man är sugen på något och kan användas som topping på gröt, proteinpannkakor etc!

 

Näringsvärde för hela satsen: 

105 kcal

13 g protein 

10 g kolhydrater 

1,5 g fett

DSC_0022 3DSC_0028 2DSC_0031 3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats