axlar, biceps & triceps ✔️ | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

axlar, biceps & triceps ✔️

DSC_0001 11DSC_0002 13collagematlåda

Hej bloggen!

Ledsen för den oerhört dåliga uppdateringen idag, har tagit slut på mitt internet i mobilen som vanligt så kunde inte blogga under dagen när jag var i stan. Jag tog bussen in på morgonen för att ta mig till mitt andra hem för ett armpass och det blev även kondition. Började med 20 minuter PW på 7,5 km/h och sedan 10 minuter jogg på 9 km/h, efter den halvtimmen på löpbandet var jag svettig! Sedan blev det 1 timmes styrka för axlar, biceps och triceps, sjukt roligt! Ökade vikterna och körde på hårt så kände mig helt utpumpad i armarna efteråt. Körde självklart på min favorit pwo Intensity, såå god och håller vad den lovar! 💪 Efter träning och dusch tog jag bussen till pappas jobb och värmde kycklinggryta med matvete och grönsaker jag hade med mig. Hämtade även 24 drillstavar idag då jag ska hålla i en drillektion på tisdag och handlade med mamma på väg hem. Nu måste jag plugga men hörs lite senare under kvällen, puss!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats