nytt recept: chai-proteingröt | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

nytt recept: chai-proteingröt

Godmorgon!

Imorse testade jag ett för mig nytt recept på chai-proteingröt med detta proteinpulver. Det var otroligt gott och jag sparade lite av den goda kvargblandningen jag hade i gröten att toppa med men den smälter in ganska bra med resten av gröten på bilden såg jag nu. Sjuuuukt gott och typ det mest mättande jag nånsin ätit! Receptet hittar ni här 🙂

DSC_0001 53

/ Omega-3 70 % / Vitamin/Mineral / Ripped Pro /

DSC_0002 50DSC_0003 42

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Healthspo

    Haha jag vet, proteingröt med kvarg i är bäst innan en lång dag i skolan så att man håller sig till lunch! 🙂 
    Asså du är så gullig som lämkar mig hela tiden, du ska få tillbaka det sen när jag får läsare haha 😉
    Kram på dig!

Annons
stats