sjuk= pyjamas hela dagen | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

sjuk= pyjamas hela dagen

Hej pÄ er!
Idag blir det helt klart en riktig vilodag för mig! IgĂ„r efter att jag pluggat mĂ„dde jag inte alls bra sĂ„ fick lĂ€gga mig i sĂ€ngen och har haft svĂ„rt att sova. Nu mĂ„r jag fortfarande dĂ„ligt sĂ„ Ă€r bara hemma och tar det lugnt idag. Varende liten del av kroppen gör ont, hĂ€lften sjuk, hĂ€lften trĂ€ningsvĂ€rk efter igĂ„r typ. Orkar egentligen inte sitta vid datorn nĂ„got utan hĂ„ller pĂ„ att somna typ men tĂ€nkte att jag skulle göra en snabb uppdatering.

Bjuder pĂ„ en bild frĂ„n en annan dag pĂ„ min mysiga pyjamas jag förmodligen kommer att ha pĂ„ mig hela dagen idag. Vill verkligen vila upp mig och bli pigg igen! Nu ska jag lĂ€gga mig och kanske ta nĂ„gon lunch först… Hörs senare istĂ€llet, puss!

sleep

Kommentarer

Kommentera

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.
Annons
stats