nana ice cream, protein cookie dough, questbar bites & berries | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

nana ice cream, protein cookie dough, questbar bites & berries

Hej på er! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett recept på en hälsosam efterrätt som är enkel att göra och perfekt till helgmyset. Gott samtidigt som det ger kroppen bra näring- ett riktigt Clean Eating Treat! 🙂

nanaDSC_0019 10DSC_0022 10

Protein Cookie Dough: 

100 g naturella kikärtor 

0,25-0,5 dl Proteinpulver i önskad smak (jag använde Whey-80)

1 msk osötad mandelmjölk eller vanlig mjölk

Gör så här:

Skölj och skala kikärtorna. Kör dem i en matberedare länge tillsammans med mjölken och så att det blir till en smet. Tillsätt proteinpulvret för smak. Cookie Dough-toppingen går att förbereda flera timmarr eller till och med någon dag innan då den kan förvaras i en burk med lock i kylen och tas fram när den ska användas. 

 

 

(Ba)nana Ice Cream:

1 skivad fryst banan (låt stå i frysen i ett par timmar eller över natten)

Gör så här: 

Kör de  frysta bananskivorna i en maberedare till en helt slät smet utan klumpar. Eftersom att bananen är fryst blir det precis samma konsistens som glass när det är färdigt. Häll upp i ett glas och servera direkt tillsammans med 1/2 Questbar, frysta bär och Protein Cookie Dough-toppingen 🙂

DSC_0020 12DSC_0023 9

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats