Proteinberikad hallonfudge | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Proteinberikad hallonfudge

DSC_0007 kopiaDSC_0015DSC_0048 kopia

2 dl vassleprotein (Jag använde mig av Whey100 härifrån )

1 msk osötad mandelmjölk eller annan vätska

1 ägg

2 tsk stevia lättströ

4 msk krossade frysta hallon

Gör så här:

Mixa proteinpulvret, ägget, vätskan och stevia till en slät smet. Krossa frysta hallon och blanda ner i smeten. Häll upp i iskubsformar, har du inte det så kan du klä insidan av en plastburk med plastfolie och hälla i smeten. Ställ in i frysen i ett par timmar innan du tar ut och skär i 9 lika stora bitar. Förvara i frysen och ta ut när du ska äta den direkt, den smälter fort!

 

Tips! Vill du ha glass kan du lägga ett par bitar i en matberedare och köra till en jämn smet. Ät direkt! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Jag är inte den personen som brukar kommentera på bloggar, men var bara tvungen denna gången. Gjorde precis en sats av denna fudgen och jag är mållös! Du är ett geni. Den är prefekt innan man ens har fryst den 😀 tack så jättemycket för att du delade receptet! 😀

Annons
stats