Så började jag få resultat | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Så började jag få resultat

dontgiveup

 

När jag började träna gjorde jag (som många andra) en del misstag som faktiskt hämmade min egen utveckling. Trots mitt stora intresse för kost, träning och hälsa som fanns redan långt innan jag började på gym så var min kost långt ifrån anpassad till min stora mängd träning. Jag åt alltid bra mat men i en alldeles för liten mängd i förhållande till hur hårt jag tränade och hur många timmar jag la ner av hårt slit på gymmet. Min utveckling gick inte framåt åt det håll jag ville och istället för att lägga på mig muskelmassa gick vågen runt 8 kilo neråt under bara ett sommarlov. Jag blev inte starkare och jag fick inte de resultat jag egentligen ville ha. Det tar sin lilla tid innan man inser vad som är lagom och vad som passar en själv personligen och verkligen gynnar sin utveckling. 

 

Mina resultat kom när jag började äta mer, när jag insåg att missa ett träningspass hit och dit inte gör någon skillnad. Jag känner mig starkare och starkare för varje dag som går och jag fortsätter att kämpa vidare. För jag vet att min resa går åt rätt håll och att jag kommer att nå mina mål. Jag har förutsättningarna och jag gör det som krävs. För mig krävdes en insikt och det drivet jag har som i grund och botten ligger i min passion för fitness. 

 

energizing

 

Får du inte de resultat du vill ha trots vilja och hårt slit är det första rådet jag skulle ge dig är att se över kosten. Vad du äter spelar stor roll! Din kropp behöver näring i form av både fett, kolhydrater och protein. Får den inte tillräckligt har den inte råd att bygga muskler utan behöver energin och näringen till annat den tycker är viktigare. Ge din kropp rätt förutsättningar så lovar jag att resultaten kommer!
Ta hand om din kropp och själ. 🙂

 

energy

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Väldigt likt min träningresa också faktiskt, känner igen mig väldigt mycket men nu äntligen insett att kroppen behöver MAAT, och inte bara lite utan riktigt mycket! Nu äter jag som en häst haha ;P

Annons
stats