Ny favorit: sojamjölk | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Ny favorit: sojamjölk

DSC_0206DSC_0209

 

Hej på er!

Denna morgon provade jag något helt nytt, nämligen sojamjölk! Det finns många anledningar att välja sojamjölk, mandelmjölk, etc…. det är bättre för miljön bl a då det leder till ett mindre utsläpp koldioxid än vanlig mjölk. Jag var så nyfiken på hur den här smakade! Jag älskar verkligen Alpros produkter och den här var inget undantag. Det är svårt att beskriva smaken men väldigt mild och god tycker jag. Min proteingröt, sojamjölk, hasselnötter, chiafrön och mango blev min underbara frukost idag. Just nu är jag på väg till gymmet då jag slutar redan halv tolv och har körlektion halv 2. 

Något som verkligen förgyller min dag är att jag ska träffa min saknade vän Sophie idag som varit i Sydafrika. Jag har saknat henne mycket så det ska bli härligt att få prata med henne igen. Vi hörs framåt kvällen, ni får ha en fin fredag! 🙂

 

soy

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats