Så här ska en perfekt dag se ut. | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Så här ska en perfekt dag se ut.

fredagDSC_0040

 

Vilken dag! Alla mina favoritsysslor har avklarats en efter en och att det är fredagen innan ett lov gör det ju inte precis sämre. Efter en kort dag i skolan skyndade jag till gymmet för ett benpass. Dock var alla skivstänger upptagna men jag fick ändå till ett grymt pass med tunga övningar på annat sätt. Det gäller att vara kreativ- allt går om man bara vill! Motiverad till 1000 körde på tills benen skakade, duschade, åt medtagen lunch (pasta, köttfärs + grönsaker) för att sedan gå vidare till körskolan. En timme senare satt jag på ett fik med min fina vän som har varit i Sydafrika och unnade mig en Chailatte, så gott. Jag har saknat henne så mycket så att få prata med henne i över två timmar var ren kvalitetstid för mig.

Nu blir det plugg för mig under kvällen då jag ska skriva högskoleprovet imorgon och måste ta tag i körteorin på allvar nu. Min dag har iallafall varit underbar och jag ska avsluta den med något avsnitt av Unforgettable, kvarg och bönchips. Mitt grymma benpass idag såg ut så här…

 

Smal benpress

90 kg

Benspark/Leg extensions

65 kg 

Utfall med hantlar

15 kg x 2

Raka marklyft med hantlar

20 kg x 2

Hip adductor (framåtlutad)

45 kg 

Vadpress

20 kg

 

Låten som spelades mest (och högst) i mina lurar idag… 🙂

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rLRDl4fQXQE[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats