Därför älskar jag min livstil | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Därför älskar jag min livstil

 

happylifestyle

 

Ibland kan jag bara tänka på hur glad jag är att jag hittat ett intresse som verkligen passar mig. Träning har varit ett intresse i ett par år men det var inte förrän jag började på gym i april 2013 som jag verkligen fastnade helt kring allt som rör träning, kost och hälsa. Jag har hittat något jag brinner för vilket inte bara har gett mig ett stort intresse, utan även en hel livsstil. En livsstil jag mår bra av, som ger mig energi, ork och tillåter mig att utvecklas precis hur mycket jag vill. Negativa tankar är ett minne blott och jag är glad att jag hittat rätt. Min lycka har trots allt sin grund i min livsstil och mina val.

Mitt intresse får mig att lära känna mig själv och min kropp på ett helt annat sätt. Jag lyssnar på min kropp och känner vad jag mår bäst av. Min livsstil har inget som helst att göra med tvång eller måsten. Allt är på lika villkor, jag formar mitt liv.

Vad motiverar mig? Ja var ska jag börja… Det som motiverar mig är allt man faktiskt kan uppnå med en stark vilja. När jag ser någon som kommit långt i sin träning ser jag inte bara en vältränad kropp. Jag ser allt slit, den viljan och den dedikationen som ligger bakom den. Allt det som har krävts för att nå dit den personen är idag. Det inspirerar mig!

 

Vad inspirerar dig mest? 😀

 

hapiness

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats