Favoriter för rumpan | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Favoriter för rumpan

 

Under gårdagens benpass testade jag att köra marklyften med hantlar istället för skivstång och jag måste säga att jag fullkomligt älskade det! Det tog mycket mer i både rumpan och baksida lår, en grym övning helt enkelt. 🙂 Har ni inte redan gjort det så vill jag tipsa om att köra det under ditt nästa pass! Jag sänkte självklart vikten mot vad jag kör i mark med skivstång i den här övningen. 20 kg per hantel och jag jobbade på med 10-15 repetitioner x 3 set. Det brändes! På filmen finns även mina kära utfall med. Den har varit en favorit länge! 😀
 

[videofyme id=”8983605″ width=”480″ height=”360″]

 

Raka marklyft, 20 kg per hantel

Utfall med hantlar, 15 kg per hantel

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats