En spännande nyhet! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

En spännande nyhet!

 

Jag har något fantastiskt att berätta… i förrgår bokade vi en resa till Barcelona till nu på onsdag! 🙂 Jag har varit i Spanien men inte i just Barcelona så det ska bli en upplevelse att få se det. Jag ser fram emot det så mycket! Jag ska få ut så mycket som möjligt av lovet där och träna på stranden, fotografera mycket, testa spännande ny mat, shoppa, se sevärdheter och en massa annat skoj. Jag längtar ihjäl mig. Nu innan jag åker ska jag plugga så mycket körskoleteori jag kan så att jag inte behöver göra det när vi är där, det blir bara ren njutning med att bla utforska nya platser och testa på nya saker.
Har någon av er varit i Barcelona och har tips på intressanta platser eller annat där? 🙂 Kommentera gärna isåfall, åh vad roligt det ska bli!

 

barcelona

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats