Min träningsvecka & Iron Man Magazine | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Min träningsvecka & Iron Man Magazine

goal

Den här veckan har varit full av härlig träning, trevligt umgänge och avslappning. En fantastisk vecka som jag avslutat hemma under kvällen med bakning och serier som underhållning. Hela kroppen har tränats igenom under veckan enligt planen och träningsvärken har både kommit och gått. Imorgon är det redan måndag igen och jag ser fram emot en spännande vecka. Innan min resa till Barcelona kommer hela kroppen att tränas igenom, jag har mer än gärna träningsvärk när vi åker iväg. 😉 Min träning blev idag utbytt mot en körlektion men imorgon drar jag igång igen efter två hela dagar från gymmet. Så här ser min plan ut…

Måndag: Rygg, armar, axlar
Tisdag: Mage, ben
Onsdag – Måndag: Barcelona

I Barcelona blir det förhoppningsvis även lite härlig strandträning bara för nöjes skull, åh vad jag har att se fram emot. Imorgon ska jag jobba stenhårt på gymmet, taggad till tusen redan nu så det kommer att bli hur roligt som helst. Nu blir det sängen tidigt för min del med tidningen Iron Man. Ett nummer av den är något jag brukar belöna mig själv med efter en träningsperiod av hårt slit, ett perfekt sätt att motivera sig själv till att kämpa vidare, varje dag! 🙂

 

ironman

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats