MyProtein: ”White Chocolate Almond” Cookie | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

MyProtein: ”White Chocolate Almond” Cookie

myproteincookie1myproteincookie2

Jag har nu testat dessa proteinkakor från MyProtein som jag var så nyfiken på. Jag är redo att skriva en recension med mina tankar kring dessa godingar. 🙂

Näringsvärde per kaka på 75 g:
317 kcal
37,5 g protein
19,5 g kolhydrater
10 g fett

De har ett högt proteininnehåll och lagom med kolhydrater, den enda nackdel jag kan se skulle vara fettinnehållet. Däremot så är mängden mättat fett (det som bör undvikas) på runt 3 gram. Helt okej att unna sig tycker jag!
 

myproteincookie6

Smak och konsistens:
Kakorna har en seg konsistens liknande kolakakor och är inte bara smulig som många andra. De ger lite tuggmotstånd vilket jag tycker om. Smaken påminner om mandel och lite åt vaniljhållet. Goda men inte för söta vilket jag tycker är en fördel när det kommer till dessa jag gärna äter till mellanmål eller efter träningen.

Pris och leverans:
Kakorna på 75 g kostar 19 kr styck och kommer hem till dig efter bara ett par  dagar. En snabb leverans som fungerar jättebra samt ett godkänt pris för en lyxig kaka med detta näringsvärde!

Slutligen vill jag säga att jag är väldigt nöjd med kakan. Den smakar bra, passar perfekt både som mellanmål och snacks till helgen och har ett bra näringsvärde över lag. En god kaka jag kan rekommendera! Jag är nyfiken på att prova mer från deras sortiment, spännande då jag inte känt till företaget särskilt länge. Alltid kul med nya grejer, inte sant? Inom kort kommer fler recensioner! 🙂

Har du testat dessa kakor, kan du rekommendera någon annan god smak? 😀

 

myproteincookie5myproteincookie3
 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats