Är gymcirkel verkligen så här jobbigt? | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Är gymcirkel verkligen så här jobbigt?

DSC_0182DSC_0192

 

Idag gick jag och pappa på gymcirkel och jag trodde nog aldrig att det skulle vara så jobbigt. Jag lyckades lägga på högsta vikt i de flesta ben och magövningar och även tungt i övriga maskiner så jag var helt slut i kroppen efteråt. Det handlar verkligen om hur mycket man själv kämpar, man måste göra det jobbigt! 

Nu efter en god middag bestående av ris, kycklingwok och grönsaker har jag och min lillasyster testat på lite yoga faktiskt och bara haft det roligt tillsammans. Riktig kvalitetstid med henne! Imorgon ska vi ha en dag hemma tillsammans för att fota en massa skoj, köra yoga och laga mat ihop. Det blir en underbar dag. Mot kvällen ska jag ju även packa inför Barcelona då vi åker tidigt onsdag morgon, åh vad jag längtar! 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats