Frukost i lila toner | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Frukost i lila toner

DSC_0106DSC_0108DSC_0111

 

Godmorgon!

Efter två dagars något otålig vila är det nu dags: ikväll ska jag till gymmet! Eller rättare sagt så ska jag till gymmet med mamma och pappa idag faktiskt. Pappa ska provträna där så det blir roligt att åka dit alla tre. Jag tog mig en välbehövlig sovmorgon idag och började dagen med en stor frukost för någon timme sedan. En frukost i lila toner bestående av gröt, en Bluberry Raspberry Ice Cream-proteinshake, mango och en clementin. Åh så gott. Nu ska jag upp och klä på mig för att gå en promenad med hunden, det blir skönt att gå ut och röra på sig en stund innan jag sätter mig ner och jobbar med teorin igen.

Vad ska ni hitta på idag? 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats