Frukost med soja och tranbär | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Frukost med soja och tranbär

DSC_0188DSC_0198

Hej och godmorgon alla glada läsare!
Mitt försök att ta sovmorgon enda till klockan nio idag gick inte så bra trots att jag försökte att stanna uppe sent för att kunna sova lite längre. Jag och min lillasyster har en massa roliga planer för dagen och laddade precis upp med frukost. Jag lagade en skål med något nytt idag: soja- och tranbärsgröt som jag toppade med både keso och jordnötssmör.

2 dl havregryn
2 msk tranbär
1 tsk hela psylliumfrön
1 tsk chiafrön
2 1/3 dl osötad Sojadryck från Alpro
1/2 dl äggvita eller proteinpulver

– Koka gröten som vanligt på alla ingredienser utom äggvitan/pulvret. När den nästan är klar rör du ner äggvitan/pulvret noga och lagar till lagom konsistens. Toppa med extra tranbär och servera!

Nu ska jag fixa mig och byta om inför vår lilla fotografering vi ska roa oss med idag så hörs vi senare. Puss! 🙂

 

soja

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats