Frukost på väg mot Barcelona | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Frukost på väg mot Barcelona

 

Hej och godmorgon på er! 

idag vaknade jag redan klockan kvart i 5 för att packa det sista och göra mig klar för att åka tåget vid 7. Igårkväll förberedde jag min frukost hemma, det är så smidigt att göra frukost som sväller och blir klar över natten utan att man behöver göra något mer än att röra ihop den. Snabbt och enkelt slängde jag ihop en Oiaj / davosgröt på havregryn, chiafrön, sojadryck, äkta vaniljpulver, banan och naturell lättkvarg. Jag gjorde den i en nästan tom jordnötssmörsburk, himmelst gott. 🙂 halv elva är vi framme i Köpenhamn för incheckning innan det bär av vidare mot Barcelona, jag är så taggad. 

Den här resan kommer att bli underbar och jag hoppas att ni kommer att tycka det blir intressant med bilder från resan, shoppingen, restauangbesök, hotellmys och mycket annat. Kanske kan någon skön powerwalk som lite träning klämmas in också! 🙂

Vi hörs senare under dagen, kram på er! 

 

DSC_0025kokosoiajDSC_0031

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats