En fullspäckad dag i staden | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

En fullspäckad dag i staden

DSC_0744DSC_0730DSC_0735DSC_0761DSC_0759DSC_0768barcelona.

 

Hej fina läsare! 

Idag har vi upplevt så mycket i Barcelona! Efter frukost på hotellet började vi vår dag med att resa runt i hela staden med sight seeing-bussar för att se så mycket som möjligt. Jag var så trött framåt eftermiddagen att jag faktisk somnade på bussen till och från i en halvtimme, haha! 

Eftermiddagen spenderades i ett shoppingcenter vid vattnet innan vi gick en ganska lång runda hem till hotellet för att göra oss klara för kvällen. Efter att ha ätit en hel del nötter på rummet gick vi runt i staden och besökte matmarknaden för att sedan äta på en restaurang på ett jättefint torg. 

Det händer så mycket här på kvällarna. Allt är i full gång och stora folkmassor är samlade överallt till olika former av evenemang. Efter middagen köpte jag och min syster frozen yoghurt. Det finns många nyttiga sorter, jag föredrar att välja dessa trots att jag är på semester. 😉 Naturell yoghurt med färskt frukt och lite honung, mums. Nu blir det till att avsluta kvällen med något avsnitt Unforgettable innan sängdags, kram på er! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats