Vad tränar du? :) | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Vad tränar du? :)

vadtränardu

 

Hej på er! 

Jag är alltid så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg och vad ni har för er, jag tycker att det är så roligt när ni skriver kommentarer och jag får veta lite om era tankar kring det jag tar upp. När det kommer till träning är just styrketräning min absoluta favorit men jag tycker att det är jätteroligt att testa på andra träningsformer. Därför undrar jag…

Vad tränar du? Vilken träningsform passar dig bäst? 🙂

Det skulle vara jättekul om du skrev en kommentar med vad du tränar och varför du älskar just den träningsformen! 😀 Jag brinner för träning, kost och hälsa och älskar att skriva om det här på min blogg varje dag. Jag vill driva en blogg som passar alla träningsintresserade och vill att ni ska påverka. Lämna en kommentar och berätta för mig vad du är intresserad av och vad du vill se här! 

Massa kramar till er! 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Styrketräning är ju SÅ kul.. Kanske för att man får bäst resultat då 🙂
  Jag lägger även in 2 yogapass/vecka för att få lite balans.
  Underbart!!

  Jättefin blogg!!
  Fortsätt med recept!! Inspiration till tusen 🙂
  Ha en fantastisk helg!
  Kramar!!!

  1. Molly Olsson

   Ja visst är det, jag älskar det! Det ger så mycket. Smart att lägga in yoga 🙂 Åh tack så jättemycket! Var roligt att du tycker det, detsamma fina du! Kram på dig!! 😀 <3

 2. @healthyinside

  4 styrkepass i veckan och ett konditionspass i form av intervallöp 🙂 ibland blandar jag runt lite, men så är det tänkt! Tycker egentligen inte om konditionsträning så mycket, men känns viktigt att ha en bra grundkondition, så jag kör intervaller för det är roligare och tiden går fortare när man växlar tempot 🙂 

Annons
stats