Dagens överkroppspass & mellanmål | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Dagens överkroppspass & mellanmål

DSC_0826DSC_0838

 

Jag skulle nog vilja säga att varje träningspass blir bra, bara du anstränger dig och jobbar för det! Träningen gör sig inte själv utan du måste kämpa och ta i allt vad du har, det är nog det jag älskar mest. Passionen driver mig framåt och får mig att orka detta dag ut och dag in. Är du inte rädd för att ta i, då kommer resultaten. På runt en timme körde jag igenom hela överkroppen och kände mig skönt trött efteråt. Jag har fått önskemål om överkroppspass och har skrivit upp hela mitt från idag, men tyvärr utan bilder då jag var själv på gymmet. 🙂

 

Rygg

Latsdrag

Hantelrodd

Triceps

French press

Tricep pushdpwns

Axlar

Militärpress

Hantelflyes

Biceps

Stångcurls

Bröst

Bröstpress maskin

 

Lassa på med vikter och kör 5 set på 10 repetitioner på varje övning så kan jag lova dig att du lyckas bli trött! Jag år en stor kycklingsallad med rågbröd till lunch efter träningen och senare hemma blev det ett lyxigt mellanmål. Kvarg blandat med keso toppat med havregryn, mandlar, torkade äppeltärningar, gojibär och kanel. Ikväll får vi besök av min syster Emelie och hennes kille, så mysigt! 

 

DSC_0843

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats