Prioritera hälsan även i juletider | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Prioritera hälsan även i juletider

christmas

 

Självklart ska man unna sig gott och njuta i juletider men jag själv mår allra bäst av att samtidigt fokusera på hälsan. Jag känner mig både piggare och har mer energi att bara njuta och ha roligt under alla firanden. För att kunna nå det tänker jag som vanligt både på kost och motion i vardagen precis som vilken period som helst. Jag vill hålla igång för att må som bäst helt enkelt! 🙂 

 

Motion

Kan du inte ta dig till gymmet så kan det var skönt att ta en promenad eller bara hålla sig aktiv på annat sätt. Du kommer att märka att du får mer energi och orkar mer. Ingen vill ju vara trött på julen så håll igång för att orka med allt roligt!

 

Kost

Ät dig mätt som vanligt under alla måltider för att slippa trycka i dig för mycket julgodis och annat. Gör smarta val för att hålla energinivån uppe. 

 

Unna dig

…men med måtta! Du behöver inte äta nyttigt hela tiden, det du oftast gör spelar självklart mest roll. 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tilda

    Hej! Jag har läst din blogg nu ett tag och jag tycker den är superbra! Men det är en sak jag tänkt på ett tag, vad tycker dina föräldrarrollen att du bara äter nyttigt och tränar så pass mycket som du gör? Kram

Annons
stats