Årets första snö. | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Årets första snö.

DSC_0109DSC_0106DSC_0103

 

Den senaste veckan har det hört till ovanligheten att jag vaknat tidigt. Idag bestämde jag mig dock för att starta dagen i tid, det är så mycket skönare att hinna med allt man vill. Jag blev så glad den här morgonen när den första snön äntligen föll. Jag hade nästan gett upp hoppet om snö nu i december men bättre sent än aldrig, eller hur?

Till frukost blev det självklart min favorit jag aldrig tröttnar på: proteingröt på Whey80 Vanillla Pear och hallon. En clementin till det fick göra det hela lite mer vintrigt. Nu är det dags för mig att byta göra mig klar för en sväng till stan med övningskörning, träning och för att träffa några fina tjejer. Men först vill jag önska er en fin morgon! :*

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats