Vegetarisk korvgryta med spenat | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Vegetarisk korvgryta med spenat

 

Känslan av att kunna vara lite mer aktiv är otrolig. Gymmet får vänta till nästa år (vilket är svindlande nära nu 😉 ) men en god nyttig lunch finns det alltid tid för. Jag lagade en vegetarisk gryta med bulgur och linser, så här enkelt lagar du en snabb och näringsrik lunch…

 

DSC_0138DSC_0141

 

Vegetarisk korvgryta med spenat

Qournkorvar

Kokosmjölk (den tjocka delen)

Fryst hackad spenat

Kryddor (kryddpeppar, paprikakrydda, salt, peppar…)

Så gör du:

Stek korven i lite kokosolja. Tillsätt kokosmjölk och spenat och koka ihop. Smaka av med de kryddor du tycker om och servera med ris, pasta, bulgur, quinoa etc. 

 

Det var faktiskt första gången jag provade linser men det var helt okej. Nästa gång ska jag prova med mer kryddor! Om frågan kommer upp så är jag inte vegetarian men föredrar vegetarisk korv framför vanlig. Jag trodde nog aldrig att snön skulle komma innan nyår men oj så fort det gick! Jag har knappt hunnit vara ute eftersom att jag är sjuk men det är himla fint att bara se på genom fönsret. Visst är det vackert när snön gnistrar i solen? 🙂

 

DSC_0117DSC_0121DSC_0123

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats