Mina tankar kring nyårslöften | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Mina tankar kring nyårslöften

Fireworks1

 

Nyårslöften i all ära men hur ofta följs dessa egentligen? En hälsosammare livsstil av någon form brukar vara ett populärt val. Ett löfte är dock ingenting värt utan en plan med uppsatta mål. Att tänka igenom sina löften mer än att bara slänga ur sig något vid tolvslaget tycker jag är viktigt. Varför skulle det kallas ett löfte om det inte skall uppfyllas liksom?

Det måste ligga något bakom det, en riktigt bra anledning att fullfölja det. Jag är inte så mycket för nyårslöften själv. Det behöver inte vara nyår för att man ska kunna göra en förändring, eller måndag heller för den delen. 😉 Bara go for it! Det finns inga genvägar, ett löfte är ett löfte och är till för att hållas.

Vad anser ni om nyårslöften? Har ni några? Skriv och berätta! 😀

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Jag ska försöka spara mer pengar (slösar aaaalldeles för mycket och det ska det bli ändring på), bli frisk från ätstörning och ta körkort!! Samt bara umgås med människor som inspirerar mig och gör mig glad, och totaalt strunta i de som bara helt enkel inte får mig att må bra!!
    Gott nytt år fina Molly!! 😀

Annons
stats