En liten stund för mig själv. | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

En liten stund för mig själv.

DSC_0275

 

Ikväll njuter jag av det sista av helgen genom att ta hand om mig själv lite extra. Klyftpotatis i ugn, biff, fetaost och sallad till middag och nu en skön dusch, ansiktsmask, underbart doftande body butter från The Body Shop och VS bodymist. Det låter inte alls fel, ni skulle bara känna hur gott mitt rum doftar just nu! Ansiktsmasken jag använder heter The Incredible Face Mask och den har jag fått från Maybeauty.se. Min recension samt steg-för-steg bilder finner ni här. 

 

takecare2

 

Det känns nästan konstigt att gå till skolan igen efter att ha varit ledig sedan i tisdags. Så många inställda lektioner att jag fick tre extra dagar ledigt. Men då menar jag från skolan och inte från plugget. Jag tog en heldag och jobbade en massa hemma så att jag inte behöver sitta med det nu in i det sista. Väldigt skönt! Det tipset vill jag ge alla er, skjut aldrig upp saker utan jobba stenhårt för att kunna njuta av helgen. Jag vill önska er alla en mysig söndag! 

 

heartsbyhlsofreak

Hlsofreak

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats