Nytt protein & små ändringar i program | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Nytt protein & små ändringar i program

swc1swc2

 

Det bästa med att en hel påse protein tagit slut är självklart att öppna en helt ny. Den här gången har jag dessutom en helt ny smak att prova. Nämligen Strawberry White Chocolate från Star Nutrition Hers! Vad kan vara bättre än både choklad och jordgubbssmak liksom? Detta ska nu provas extra mycket framöver för att jag ska kunna recensera för er senare. 

 

träningsprogramjanuari

 

Efter mycket om och men har jag även bestämt mig för att göra lite små ändringar i mitt träningsprogram. Tidigare hade jag biceps/bröstpass och axlar/tricepspass men jag tycker att kombon axlar/bröst och biceps/triceps är så mycket roligare. Jag vill träna hela armarna under samma träningstillfälle för bättre pump. Jag tycker bäst om att jobba med två nära muskelgrupper för att trötta ut dem maximalt istället för två muskelgrupper som jag inte känner ”hör ihop” på riktigt samma sätt om ni förstår vad jag menar. 😉 Detta träningsprogram är nu optimalt och efter min vilodag igår är det idag dags att köra järnet på gymmet igen! 😀 

 

Hlsofreak

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats