Rocky Road Ice Cream (sockerfri) | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Rocky Road Ice Cream (sockerfri)

 

Att det går att göra fully raw-glass på bara en enda ingrediens är nästan för bra för att vara sant. En glass med knaprigt, segt och krämigt på samma gång. Drömmen. En portion sockerfri rocky road glass? Ja tack! Har du inte provat att göra egen glass på banan har du missat något…

 

rockyroadglass

 

Chokladglassen: 

100 g fryst banan

1/2 tsk carobpulver 

1 tsk kakao

1 msk stevia 

Vaniljglassen: 

100 g fryst banan

Kanel

1 krm äkta vaniljpulver

Topping: 

Pekannötter

Pistagenötter

Dadlar

Russin 

Jordnötter

Sockerfri choklad

Så gör du:

Frys in bananerna, det borde ta minst ett par timmar så det är smart att lägga in dem dagen innan! Förbered den toppingen du vill ha. Ta fram bananerna. Låt stå i rumstemperatur någon minut så att du kan skära i något mindre bitar. Kör i en matberedare till en helt slät glass. Dela upp glassen på två bunkar. Rör ner kanel och vaniljpulver i den ena och kakao, carob och stevia i den ena. Lägg choklad och vaniljglassen bredvid varandra i en bunke. Häll över toppingen och blanda ihop lite slarvigt så att man ser de olika smakerna och servera genast! 🙂 Såååååå god…

 

DSC_0178rockyroad

 

Hlsofreak

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats