Nyhet från Alpro med mandel & kokos! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Nyhet från Alpro med mandel & kokos!

Alpro11

 

En del nyheter är sådär liiiiite bättre än andra. Som att mitt favoritmärke Alpro inom växtbaserade drycker har kommit med en helt ny dryck. Men inte bara det: det är en blandning av just mina favoritdrycker! Mandel och kokos är ju som gjorda för varandra. Den här drycken kommer att ingå i mycket bakning framöver men det finns fler saker den passar utmärkt för. Jag brukar nämligen dricka den för att bota eventuellt sötsug. Smart och nyttig lösning som fungerar väldigt bra för mig. Inte för söt för att trigga igång mer sug utan bara fräscht och gott. Jag älskar den. 

 

Har du provat den än? 🙂

 

Alpro2Alpro3

 

hlsofreaksignatur

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats