The perfect body by Cassey Ho | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

The perfect body by Cassey Ho

 

En vältränad kropp kommer inte att göra dig lyckligare än du är idag. Det är inte utseendet det hänger på – det handlar om insidan! Idealet alla tidningar förmedlar är inte alltid realistiskt så varför sträva efter något ouppnåeligt? Det handlar inte om perfektion utan det handlar om utveckling. Att bli den bästa versionen av dig. Att du ska känna dig bra till 100 procent.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PsL7W-GHhJA[/youtube]

 

Ni kanske känner till Cassey Ho (aka blogilates på instagram)? Hon får dagligen elaka kommentar för sin kropp och sitt utseende och ville sparka igång debatten om kroppsideal. Med hjälp av photoshop fixade hon drömkroppen och delade bilden nedan på sin instagram. Hon fick kommentarer allt ifrån “du har den perfekta kroppen!” till “du är fortfarande för tjock!”.  Herrgud, detta är ju sjukt!! Att folk inte kan sluta kommentera över andras kroppar och utseende. Det handlar om välmående, right?!

 

BlogilatesCasseyHo

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats