Flex friday! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Flex friday!

Flex Friday Hlsofreak

Det är fredag, och ni vet vad det betyder? It´s flex friday folks! Idag fick biccarna och triceps sig en rejäl omgång. Mest biceps faktiskt. Mina små armar växer faktiskt! Jag fokuserade på basövningar som stångcurls och curls i maskin för gryyymmm kontakt. Snacka om pump! 😀 Just nu sitter jag framför datorn och stressar lite med ett inlägg innan jag ska iväg till stan för förfest. Jag ska köra och därmed inte dricka något men jag är sååå taggad på att ändå festa och dra ut och dansa med mina vänner! Den här kvällen kommer att bli underbar. Jag vill verkligen ta vara på den här sista tiden med klassen. <3 

Jag hoppas att ni ska göra något riktigt roligt ikväll. Utgång, myskväll hemma, restaurangebesök, bio, whatever – ha en fin fredag och flexa på! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats