Serious (fully raw) fruit obsession | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Serious (fully raw) fruit obsession

FullyRaw

 

Färsk frukt är det bästa som finns! Det är sött, gott, naturligt och väldigt näringsrikt. Mer kan man knappast förvänta sig av ett livsmedel. Jag kommer ihåg att jag skrev om fruktsocker här på bloggen för något år sedan och jag vill faktiskt prata lite mer om det. En del äter väldigt lite frukt för att de är rädda för fruktsockret. Det är väldigt synd tycker jag! Frukt är en fantastisk källa till en massa nyttigheter och jag äter frukt varje dag. Alla har rätt i att det innehåller fruktsocker som påverkar kroppen på samma sätt som annat socker. Det höjer blodsockret och man får en sockerkick. Men samtidigt så ger frukten så mycket mer än vanligt godis. Bortsett från sockret som ger mycket energi finns ju så mycket vitaminer, mineraler, fibrer etc! 😀 Det har godis dåligt, right?

Men precis som allt annat så bör man äta lagom mycket. Inte 15 frukter på en gång liksom. Men välj inte bort frukt på grund av fruktsockret! Ät bara lagoma mängder. 🙂 Bilderna i collaget är från Fully Raw Kristinas instagram, så besatt av hennes bilder! Visst blir man sjukt sugen på frukt?! 😀

PS! Hon lägger upp en massa härliga recept på sin youtubekanal! 

 

Kristina

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats