Morgonmänniska men inte en morgon-tränings-människa? | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Morgonmänniska men inte en morgon-tränings-människa?

paysoff

 

Hakade du upp dig på rubriken? Förståerligt, men jag ska förklara hur jag menar haha! 😉 Jag har nog alltid varit en morgonmänniska men morgonträning har inte riktigt varit min grej tidigare. Nu tycker jag däremot om det. Det är skönt att ha tränat innan dagen drar igång på riktigt. Innan de flesta av mina vänner ens vaknat ställer jag mig på löpbandet för att värma upp. Visst känner man sig kanske lite extra duktig när man får saker gjorda på morgonen? Varesig det gäller skolarbete, annat jobb, träning eller något annat. Det underlättar verkligen. Hela eftermiddagen och kvällen är fri. Plus att jag alltid känner mig så mycket piggare om jag lägger mig i tid för att gå upp tidigt istället för tvärt om. Jag går hellre upp tidigt istället för att ligga kvar i sängen så länge som möjligt för att sedan behöva stressa. Jag vill ha min tid på morgonen till att starta min dag på ett bra sätt. Hela min dag förändras verkligen! Jag känner mig faktiskt lyckligare på de dagar jag tränar på morgonen. 😀 

Idag var jag på gymmet mellan halv sju och åtta. Jag åt mina riskakor och drack min BCAA, packade ner frukost i träningsväskan och stack iväg. Ett grymt bra pass för axlar och bröst avklarades innan klockan ens slagit 8! Hantelpressar, bröstpress, hantelflyes, hantellyft åt sidan… en massa roligare övningar. Jag tycker verkligen om att träna axlar. 😀 

 

niketiffanyblue

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats