PÅMINNELSE OM TÄVLING! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

PÅMINNELSE OM TÄVLING!

Alpro Mild & Creamy Hlsofreak 1

 

Jag vet att jag redan har påmint er ett par gånger om att delta i tävlingen där du har chansen att vinna en skål från Mon Amie skål, en skål från Pergola, ett trendigt Cool Drinks Smoothieglas OCH 15 Alprocheckar! Väldigt fina priser och tävlingsreglerna är enkla. Passa på att vara med du också! 😀

 

Så enkelt tävlar du

För att vara med och tävla behöver du bara posta en bild med din favorittopping/variation med Mild&Creamy på instagram/facebook! Glöm inte att hashtagga #mymildandcreamy och tagga @alpro @hlsofreak. Du kan lägga ut många bilder och använda yoghurten i bakning, smoothies, drinkar, som den är med en god topping… frukt, nötter, bär, havregryn, kryddor, granola etc! Vinnaren får mina utvalda skålar/smoothieglas ni ser på bilderna från Royal Design och 15 st Alpro-checkar! Hur bra låter inte det?!

 

Mild and Creamy

 

Här kan du läsa mer tävlingen och ta del av mitt bästa frukosttips!

 

Royal Design Hlsofreak LighterAlproMyMildAndCreamy

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats