Tro på dig själv för att lyckas! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Tro på dig själv för att lyckas!

seeyourself

 

För att känna sig stark fysiskt tror jag att man måste vara stark psykiskt. Hjärnan är stark och kan förvränga det mesta men det gäller att ”ha den på sin sida”. Du måste tro på dig själv för att kunna bli den du vill bli! Se dig själv i spegeln och säg till dig själv att du kan göra det. För jag är 100 % säker på att alla kan bli det den vill bli bara den bestämmer sig för det. Viljan är allt i det sammanhanget. Du behöver inte det perfekta kosttillskottet, den fullständigt ”banbrytande” träningsmaskinen från Tv-shop eller de senaste träningsskorna. Detta är bara bonusgrejer för allt du behöver för att lyckas finns redan inom dig! Du måste bara finna det och lära dig att ta vara på det. 

Den enda som håller dig tillbaka är du själv, men du kan överkomma det! Det handlar mycket om hur du ser på dig själv. Det kan avgöra hur du känner dig, om du tillåter dig själv att vara så lycklig som du förtjänar att vara. Ägna det en tanke och fundera över hur du kan lossa dina egna gränser! 

DET kommer att hjälpa dig att lyckas. <3 

 

youare

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats