Vill du se träningsvideos? | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Vill du se träningsvideos?

 

Hej på er! Har ni en bra dag? Det är ju valborg och allt! 

Jag har börjat min dag tidigt med träning lååångt innan skolan började. Jag börjar halv tio men var och tränade vid sju haha. Tidigt, tidigt. Mage stod på schemat och det gick riktigt bra, jag hade roligt! Jag får dock väldigt lätt träningsvärk i magen vilket inte är lika kul… Det räcker med ett par övningar och jag får träningsvärk bara några timmar senare – nästan varje gång! Om jag ska vara ärlig så gick magträningen mer åt ett rumppass mot slutet egentligen. Jag var nyfiken på att prova lite övningar med en balansplatta och körde många set höftlyft. Kom på en bra ny magövning som en kombination av höftlyft och crunches som jag ska filma nästa gång. Nyfikna? 😉 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pCqGPwIM6N0[/youtube]

 

Musik här nedan! 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zTN_kYEFmT4[/youtube]

 

Ni har varit lite tysta på sistone men berätta gärna vad ni tycker om filmer! Är det kul att se? Det är ju enklare för mig att filma när jag är själv på gymmet än att ta bilder. Väldigt smidigt! Dock går det inte att lägga till bra låtar pga upphovsrättslagen på youtube. Blir en video med musik nedan igen istället! Tills jag kommer på ett bra sätt att lösa det på. 😀 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats