Favorit i repris | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Favorit i repris

chocolatedream1

 

Jag kände att jag behövde en liten paus igår eftermiddag/kväll. Från bloggen,  bakande, receptskrivande osv. Bara släppa allt och slappna av på riktigt. Jag tränade under kvällen, myste framför tv senare och hämtade min syster och hennes kompis i stan efter bio. Axelpasset jag körde var inte särskilt tungt utan jag ville mest känna på vikterna. Jag var trött och kände mig helt färdigkörd ändå.

Nu ska jag till gymmet en snabb sväng innan den här dagen drar igång på riktigt. Men först: en lyxig favoritfrukost i repris. Gröt med kaseinproteinpudding och nötsmör.

 

Favorit i repris - Hlsofreak

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats