Q/A: Är jag nöjd med mig själv? Har jag någon målbild? | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Q/A: Är jag nöjd med mig själv? Har jag någon målbild?

 

QUESTION/ANSWER ABOUT MY HEALTH

Sara: Hur ser du på dig själv, din vikt och ditt utseende? Är du ”nöjd” med dig själv? (Bortsett från att man alltid strävar efter att bli ännu bättre förstås). Önskar du att du var smalare eller att du tvärtom hade lite mer ”hull”? Och har du någon gång hetsätit? Alltså att det blivit utanför din kontroll, dvs proppad i dig? Hade varit intressant att veta hur du tänker kring ditt eget utseende och även om du har någon idol/målbild? Vem/vilka är de snyggaste kvinnorna enligt dig?

 

Hej Sara!

Jag brukar se på det så här: om man älskar sig själv kan man fortsätta att göra det även om man vill bli bättre på något. Därav är jag väldigt nöjd med mig själv och hur långt jag kommit på min resa. Men samtidigt så vet jag att den är långt från över och att jag kommer att sträva vidare. Jag tror (tyvärr) att alla vill ändra på något med sig själv och sett till samhällets ideal hade jag säkert kunnat vara “lite smalare” och “ha mer synliga muskler” men jag vill inte fokusera på sådant. (Trots att jag ibland tyvärr kan göra det). Jag kan absolut ha dåliga dagar med lägre självkänsla och självförtroende men jag vill lyfta upp mig själv och jobbar med det hela tiden. Alltså kort sagt: jag är nöjd med mig själv men som du säger jobbar jag trots allt mot förändring. Dock är det mycket mentalt! Att känna mig starkare inom mig själv på något sätt. Och svar på din andra fråga: nej jag har aldrig hetsätit.

 

Målbilder

 

Har jag någon idol/målbild?

Det är många jag inspireras av men för att nämna några skulle jag säga:

Ellen Färnström – jag har följt henne länge och inspireras av hennes vilja och styrka!

“FullyRaw” Kristina  – jag inspireras av hennes positiva inställning och syn på hälsa.

Sandra Prikker – En grym målbild skulle jag säga, hon har en fantastisk fysik!

Michelle Lewin – En väldigt dedikerad kvinna vilket jag inspireras av. Trots att man ibland kan få ett mjukare intryck av henne så jobbar hon riktigt hårt.

Kramar till dig!

 

Målbild

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats