Shoulders/Chest & Abs | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Shoulders/Chest & Abs

dumbbell lateral raise

 

Herregud vilken träningsvärk jag får i brösten efter bara ett två övningar. Igår kördes både hantelpress och “pectoral machine” (typ flyes i maskin) och en massa axelövningar. Idag blev det mage men oj vad det känns efter gårdagens träning ändå! Inte så mycket i axlarna då jag körde en del lättare övningar för dem bara och inget superansträngande. 

Efter ett magpass (fokus på sidocrunches/crunches och sidoplanka/planka) och lite snabb cardio på cykel hämtade jag min syster från tandläkaren och nu ska vi mysa framför en film under eftermiddagen är det tänkt. Framåt kvällen ska hon nämligen skriva in sig på samma gym som mig så blir en sväng till dit.

En liten kostig grej såg jag på gymmet idag förresten. En kvinna satt i vanliga kläder på en motionscykel och kollade på tv i mer än en halvtimme utan att cykla! Haha. varför sitta där då liksom? När jag åkte därifrån satt hon fortfarande kvar..

 

hantellyft

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Så snyggt linne! Har sett många som har det, men kan själv inte hitta vart man kan köpa det! Vilket märke är det och vart har du köpt det? 🙂

Annons
stats