Förändra din inställning med rörelse! | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Förändra din inställning med rörelse!

Movement - Hlsofreak

 

Har du någon gång funderat över hur du egentligen känner dig efter en dag av mycket stillasittande? Jag känner mig alltid väldigt seg i kroppen och trött när jag inte rör på mig. Att hålla igång under dagen gör ofta chansen att du faktiskt tar dig till gymmet större! Visst handlar det om att bestämma sig men varför inte göra det lättare också!

 

Sitter du still hela dagen så vill du ofta fortsätta att slappa och inte göra mycket alls. Men om du tvärtom rör på dig ofta vill du röra på dig mer! Det handlar om vanor och visst kan de vara svåra att bryta men ge det ett par veckor och rör på så mycket som du behöver. Du skapar nya vanor som blir lättare att hålla. 😀

All träning måste inte vara hård och intensiv inom gymmets fyra väggar – var ute och rör på dig utöver det. Idag ska jag förmodligen ta en vilodag men jag kommer heller inte att sitta still så mycket för det. Jag vill hitta på saker och hålla igång ändå. Jag ska provbaka lite nya sockerfria recept vilket innebär att jag hela tiden står upp och går runt i köket, jag ska gå många små promenader med hunden, städa lite osv. Jag tror absolut att mer rörelse förändrar inställningen till träning. 🙂

All rörelse är bra rörelse.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats