Avslappning & värk i armarna | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Avslappning & värk i armarna

 

Hej på er!

En del dagar är total avslappning allt som behövs för att komma på banan igen. Den senaste veckan har jag, ganska omedvetet, lagt mycket fokus på armarna. Efter varje pass har jag kört en del kroppsviktsövningar så som smala armhävningar (förenklade från knäna), en variant av tricep extensions/pullups/chins i TRX för att öva upp dessa övningar. Armarna har med andra ord fått sig rejäla omgångar under alla pass och de värker något otroligt idag.

 

cozyness

 

Min förmiddag spenderades slappt i soffan framför en film.

Innan lunch en promenad med hunden och åt sedan en god tonfiskröra med quinoa.

Under eftermiddagen bakade jag nya glassbars som ni ska få recept på.

Vid mellanmålstid åt jag kvarg med jordgubbar i solen med mamma.

Nu framåt kvällen ska jag klippa gräset, laga middag och se en serie.

 

En mer än okej dag enligt mig! Hur spenderar du din? 🙂

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats