Mördarpass för små armar | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Mördarpass för små armar

 

Jag hoppas att ni tycker att det är kul med träningsvideos för det kommer ni att få se mer av framöver. Nu när jag och min syster börjat träna ihop kommer jag att få möjlighet till en hel del mer filmade och fotograferande till bloggen. Idag hann vi bara med två väldigt isolerande övningar jag körde allra sist. För att klämma ut det sista ur triceps blev det lätta pushdowns med rep. Helt skakis. 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vFQ9xI_ohAM[/youtube]

 

Under resten av passet fokuserade jag på tunga övningar,

  • Tricep pushdowns med v-handtag
  • Stångcurls
  • French press
  • Hantelcurls
  • Tricep kickbacks 
  • Isolerade stångcurls sittande
  • Extension med hantel 
  • Lätta vikter: pushdowns med rep 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats