Jag måste bättra sömnrutinen | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Jag måste bättra sömnrutinen

berries

 

Godmorgon!

Jag har varit slarvig med sömnen sista veckorna och det börjar märkas mer och mer. Jag har varit vaken till efter 12 varje kväll och aldrig vaknat riktigt utvilad. Igår sov jag bara 5 timmar vilket resulterade i en timmes sömn i bilen på väg till Västervik. Vi var där och fikade en stund och bara hade det mysigt.

Inatt sov jag väldigt dåligt och vred på mig hela tiden känns det som. Det gör inte dagen bättre så nu blir det ändringar!

Idag tar jag en vilodag från gymmet och ska fira min lillasyster hela dagen med en massa skoj. Men först ut är frukost!

 

Raspberry

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats