#Pistagedryck | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

#Pistagedryck

Pistagedryck

pistage

 

Pistagedrycken från GoGreen är helt sockerfri och baseras på rostade pistagenötter. 

– Inget mjölkprotein

– Ingen laktos

– Ingen gluten 

+ Helt sockerfri

+ Väldigt lågkalori

+ Fräsch smak

 

Jag provade nyligen GoGreens nyhet: Pistagedrycken! Men jag blev lite besviken då jag förmodligen inte kunnat gissa mig till att det är just pistage när jag dricker den. Smaken är god och nötig men väldigt lik mandelmjölk tycker jag. Men det betyget är verkligen inte negativt! Jag älskar de flesta olika nötdrycker jag provat. Ett utmärkt val om man vill unvika laktos, gluten och mjölkprotein. 😀 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats