Q/A: Var finns linnet? | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Q/A: Var finns linnet?

H&M Linne 1H&M Linne 3

 

Johanna: Så snyggt linne! Har sett många som har det, men kan själv inte hitta vart man kan köpa det! Vilket märke är det och vart har du köpt det? :)

 

Tack Johann! Det är många som har frågat mig om var dess linnen kommer från och rätt svar är H&M! 🙂 Jag har köpt linnet i alla tre färger: rosa, grått med svarta band och grått med blå/turkosa band. Jag tycker att det är svårt att hitta snygga linnen då jag bara vill ha med tunna spagettiband och inbyggd sportbh, därav köper jag alla färger när jag väl hittar! Nike har även många bra linnen. 🙂

En del färger är slutsålda online men vet att de finns i butik i Kalmar för er som bor här. 

 

Här finns linnet. 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats