Hur tränar jag triceps? (+film) | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Hur tränar jag triceps? (+film)

Triceps Hlsofreak

 

Vissa basövningar kör jag under alla mina tricepspass. Så som pushdowns, kickbacks med hantel och extensions med hantel. Grymma övningar som jag jobbar upp styrkan i. Jag tränar alltid biceps ihop med triceps då jag gillar att fokusera på två muskelgrupper som “hör ihop” under ett och samma pass. Fullt fokus på kontakt och känsla. Det ska ta på rätt ställen!

Jag börjar alltid med de tyngsta övningarna jag vill ha mest styrka till. Under slutet av passet kör jag lättare övningar för att pumpa ut det sista ur musklerna. Det kan vara exempelvis enarmspushdowns, extensions med en lätt viktplatta och den här nya övningen jag provat i TRX.

Du kan enkelt justera hur tung den ska vara – ju mer upprätt du står ju lättare är det. Den här övningen är riktigt jobbig men jag jobbar mig längre och längre ner för att klara tyngre övningar. 😀 Tänk på att vara noga med att armbågarna pekar rakt fram. Ett tips till ert nästa tricepspass! 

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ov4xwdCXbTM[/youtube]

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats