Kokosolja - inpackning för håret | Molly Olsson

Molly Olsson

Annons

Kokosolja – inpackning för håret

Coconut Oil Hair Treatment

 

 

Godmorgon kan jag inte säga längre så god förmiddag!

Jag försöker att komma in i rätt sömnrytm men behövde verkligen sova ut idag så jag tog en lång sovmorgon. Det gjorde mig gott. Om ett par timmar ska vi fira min systers födelsedag med släkt och vänner så nu blir det till att städa i ordning lite. Jag vill även ta hand om mig själv lite extra nu på förmiddagen genom att göra en dunderkur för håret, en ansiktsmask och att smörja in mig med underbart doftande krämer.

Kommer ni ihåg att jag tipsat om koksolja för håret? Här kommer en repris på det med bilder från idag! 🙂 

 

Coconut Oil Hair

 

INSTRUKTIONER FÖR HÅRKUR

Använd dig av kallpressad kokosolja, jag köper alltid från Kung Markatta. I rumstemperatur är den ganska fast så att du enkelt kan ta upp med en sked ur burken. Ta ca en matsked olja för långt hår och mindre om du har kortare hår. Massera in oljan i längderna (ungefär upp till nackens slut). Sätt på dig en duschmössa eller vira runt en plastpåse och sätt en tofs/klämma runt. Låt sitta i håret allt från en halvtimme till flera timmar. Ju längre, desto bättre tror jag! Skölj sedan noga med ljummet vatten. Schamponera överallt där du haft oljan för att få bort det mesta. Schamponera en gång till innan du tar balsam som vanligt och låter håret torka, helst utan värmeverktyg. 

 

MITT RESULTAT

Jag var skeptisk men oj vad fantastiskt kokosolja är! Mitt hår är fortfarande lent och känns starkt trots att jag duchat flera gånger sedan jag gjorde kuren. Håret är inte det minste frissigt heller utan ser fint och glansigt ut. Många har faktiskt även kommenterat att det ser friskt ut (utan att de visste att jag gjort något särskilt). Skillnad bara efter en gång helt enkelt! Jag kommer aldrig att lägga pengar på dyra hårinpackningar och håroljor igen… Så sjukt onödigt då detta är så mycket bättre för håret. :D Håret känns precis som när man gått från frisören, friskt och fräscht. Jag använder inga andra håroljor eller leave-in efter att jag duchat men det håller sig så fint ändå. Jag råder verkligen alla att använda kokosolja istället för andra dyra hårvårdsprodukter. Jag kommer att göra en inpackning jag har i under att par timmar en gång i veckan framöver. :D Så nöjd! 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats